Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още

...
Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още
Коментари Харесай

SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G и SAMSUNG Galaxy Buds2 с отстъпка от 150 лв. в Теленор |

Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още една забавна комбина от устройства със специфична отстъпка, единствено при извършване на покупки онлайн.

Двойката SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G и SAMSUNG Galaxy Buds2 може да бъде закупена от уеб страницата на оператора с цели 150 лева отстъпка от общата цена в брой. За да се възползвате от понижението на комбината, е задоволително да добавите двете устройства в количката при извършване на покупки, да изберете абонаментен проект Тотал + или Тотал Макс за 24 месеца и да приложите код за отстъпка COMBO. Предложението е годно през целия месец февруари.

Смартфонът SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G дава обичаните на почитателите на серията функционалности като висока продуктивност, професионална камера и безпроблемна съгласуваност в екосистемата – и всичко това в изтънчен, различим дизайн. Новият S21 FE 5G идва с тройна съществена камера, която предлага усъвършенствана конфигурация за нощен режим за снимане на ясни и контрастни фотоси даже в най-тъмните условия. Смартфонът разполага и с усъвършенствана 32-мегапикселова предна камера за отлични портрети.

Задвижван от Android 12 и потребителския интерфейс One UI 4, Galaxy S21 FE 5G е оборудван с най-новия осемядрен 5nm процесор за оптимална продуктивност. Запалените геймъри ще бъдат удивени от ултра чиста, висококачествена графика на картината, а опреснителната периодичност на екрана при досег по време на гейминг е до 240Hz. Смартфонът S21 FE 5G е оборудван с 4500 mAh батерия, основана да издържи през целия ден. Тя е подсилена с благоприятни условия за супер бързо зареждане от 25W, тъй че потребителите могат да я заредят с повече от 50% единствено за 30 минути.

Смартфонът се предлага в комбина със слушалките SAMSUNG Galaxy Buds2, които дават на потребителите повече благоприятни условия, с цел да отговорят на другите им потребности. Динамичните двупосочни високоговорители създават ясни високи тонове и мощен бездънен бас, до момента в който функционалността за интензивно шумопотискане понижава с до 98% фоновия звук. Те са най-малките и най-леките слушалки на Samsung до момента и се отличават с удобна ергономична форма. Дълготрайният живот на батерията обезпечава до 5 часа време за възпроизвеждане и още 15 с изцяло зареден калъф.

Този месец Теленор предлага и още изкушаващи предложения, налични единствено в онлайн магазина. С отстъпка от 150 лева от цената в брой потребителите имат опцията да закупят съвършената софтуерна комбина, която включва умния часовник HUAWEI Watch GT 3 42mm Leather Strap и смарт телефона HUAWEI Nova 9. За интензивно спортуващите Теленор има предложение с отстъпка от 50 лева при композиция на HUAWEI Band 6 и умния кантар HUAWEI Scale 3.

Предложенията на Теленор са част от устрема на оператора да предлага най-актуалните софтуерни решения, които да дават отговор на цифровите потребности на клиентите. Освен атрактивни предложения за устройства, всички клиенти на телекома имат достъп и до ненадминатата мрежа на Теленор, сертифицираната с четири следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Като част от пакетите си операторът предлага и необятен набор от цифрови услуги, измежду които Deezer, HBO Go, iZZI и други, които допълват съвършено софтуерните устройства на актуалния консуматор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР