Навлизането на нови инвестиции в Пловдив превърна града под тепетата

...
Навлизането на нови инвестиции в Пловдив превърна града под тепетата
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп завършва инфраструктурата на Индустриален парк Марково през пролетта

Навлизането на нови вложения в Пловдив трансформира града под тепетата в индустриалния хъб на България. Водени от ниските оперативни разноски и положителната транспортна инфраструктура от ден на ден компании търсят подобаващи имоти, да съсредоточат активността си в региона.

За да отговори на засиленото търсене, капиталовата компания Галакси Инвестмънт Груп осъществя плана Индустриален парк Марково. Инфраструктурата му ще бъде приключена напролет, а първите имоти към този момент са продадени.

Теренът, с обща повърхност от 158 000 кв. м., се намира в една от най-атрактивните зони в южната част на Пловдив. Разположен на самия околовръстен път, на 14 км от автомагистрала Тракия, Индустриален парк Марково се намира до митница Пловдив и новоизградения Интермодален терминал. В непосредственост до парка минават три от паневропейските коридори и има директен достъп до районна и национална транспортна инфраструктура.

Голямото преимущество на Индустриален парк Марково е, че парцелите могат да се сплотяват или разделят, според от характерните потребности на купувачите. Това е огромно облекчение най-много за дребните и приблизително огромните компании. Компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп предлага разнообразни благоприятни условия за развиване, както продажба на имоти, по този начин е създаване на промишлен план по съответно задание.

Индустриален парк Марково предлага изцяло приключена вътрешна инфраструктура - асфалтов достъп до парцелите, електричество, канализация и даже опция за газификация.

Допълнително конкурентно преимущество е опцията за привличане на работна мощ освен от града, само че и близките общини. Университетите в Пловдив, профилираните и механически професионални гимназии в града обезпечават по този начин нужната за всеки вложител конкурентноспособна и квалифицирана работна ръка. От друга страна по–ниските индустриални разноски и развита инфраструктура са магнит за огромните компании, които все по-често избират Пловдив и района за база на своята индустриална активност.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР