Навлизане в лентата за насрещно движение от страна на 43-годишния

...
Навлизане в лентата за насрещно движение от страна на 43-годишния
Коментари Харесай

МВР съобщи официална информация за касапницата на моста край Мездра

Навлизане в лентата за насрещно придвижване от страна на 43-годишния румънски лидер на лекия автомобил „ Фолксваген “ Пасат “ е евентуалната причина за тежката злополука на основен път Е-79 край Мездра, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Както BulNews.bg писа, кървавият случай стана през вчерашния ден към 10.50 часа.

На моста над река Искър до железничарския град в началото се блъскат “Пасат ”-а с румънски номера, благосъстоятелност и ръководен от 43-годишен румънски жител, с който пътували брачната половинка му на 42 години и двете им деца на 14 години и 7 години,  товарен автомобил „ Волво “ с турски регистрационни номера, ръководен от турски жител и още три автомобила с румънска регистрация.

В разследване на удара в интензивното поделение на врачанската болница от контузиите си е умрял  43-годишният румънски водач. Ранени са брачната половинка му, която е  с фрактура на ляво бедро, настанена в ортопедично поделение на МБАЛ „ Христов Ботев “ във Враца, и 7-годишното им дете, което е с фрактура на носа и е  настанено за лекуване в хирургията. Щети по колите са в развой на изясняване. Като е развалена и 25 метра еластична мантинела. От полицията прецизират, че аргументите за трагичния иницидент към момента се обясняват.

Спред тях обаче евентуална причина е нахлуване в лентата за насрещно придвижване от страна на 43-годишния румънски лидер. Той не е бил пробван за приложимост на алкохол заради неспособност. Останалите водачи са тествани с техническо средство „ Алкотест Дрегер ”, който е отчел негативни резултати. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Мездра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР