Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха зверски

...
Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха зверски
Коментари Харесай

Наглост: Наум Шопов и годеницата му извиват ръцете на собственици на хотели за пари

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха свиреп с платена реклама на нов хотел на родното море, писа „ Уикенд ”. През уикенда двойката реши сякаш изненадващо да отиде до Обзор, където били отседнали приятелите им. Двойката стартира да преглежда хотели до момента в който пътува и стигна до оферта от въпросния настоящ и пробутван от всички инлуенсъри хотел.
„ 2 нощувки със закуски за 2000 лв.! Моля? ” – възкликна Шопов и последва рецензия за хотела, която беше споделена в стори на двойката. След няколко часа видеото беше изтрито и на негово място се появи ново с хвалебствия и отбелязване от въпросната локация, която преди този момент беше устойчиво оплюта поради високите си цени.

„ Всъщност не е толкоз скъпо в случай че се комбинираш с другари и си наемеш цяла вила с две спални, коства 3200 лева за две нощувки, преференциално е, тъй като включва и прекрасен басейн, както и закуска ” –опита се да убеди аудиторията си Теа, само че звучеше много рекламно, а почитателите й към този момент бяха видяли предходното видео, където обясняваха, че е скъпо.

От сторитата на двойката стана ясно, че те извиват ръцете на притежателите на хотели , които ги канят, с цел да няма отрицателни мнения от фамилията, което това лято щеше да подписва брак, само че не се откриха спонсори за купона и венчавката беше отсрочена за идната година.

„ Хем нагли, хем се циганят, несъмнено половин ден са обикаляли Иракли/Обзор до момента в който чакат да получат безвъзмездна нощувка в скъпия хотел. Сега около сторита всички разбрахме, че сте неискрени и продажни. Като би трябвало да извадите пари от джоба си, не си заслужава, но като ви предложения скъпия хотел внезапно си несъмнено си заслужава. Супер смешни сте и по какъв начин слагате тениски на седалките, с цел да пазите новата си кола „ Тесла ”. Като нямате опция за поддръжка и я карате с парцали по седалките, с цел да не ги цапате ” – разясняват ги ядосани почитатели на са се трансформирали в предаването WC Телешоп. От двамата струи подобен възторг за реклами, че се снабдиха със смешния прякор Телешопови. Всички видеа на двойката в ютюб са цялостни с реклами и двамата непрекъснато дават промо кодове за всевъзможни артикули.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР