Националният вратар на България Пламен Илиев се размина с тежка

...
Националният вратар на България Пламен Илиев се размина с тежка
Коментари Харесай

Добра новина - Пламен Илиев се размина със сериозна травма

Националният вратар на България Пламен Илиев се размина с тежка контузия. Стражът има разтежение на връзката на дясното коляно от мача с Норвегия в Осло, само че травмата не е сериозна. Футболистът на Астра (Гюргево) беше ударен неприятно 6-7 минути преди края на постоянното време на стадион " Улеваал ", само че макар болките остана на терена, защото селекционерът Петър Хубчев беше направил трите си смени.

26-годишният Илиев мъчно стъпваше оня ден, като още с кацането си на летище София беше пратен на обзор, където му бе поставена шина на коляното. След направените проучвания стана ясно, че няма скъсани или раздрани връзки, което е най-хубавата вест на ботевградчанина.

Докторът на " лъвовете " Бисер Бочев, който от Норвегия отпътува за уговорките си към УЕФА в Швейцария, се завърна в страната и удостовери резултатите на проучванията. Очаква се някогашният състезател на Левски да се възвръща към 20 дни, преди да се върне на терена. Това е добра вест и за Хубчев, защото в случай че всичко е наред, ще може да употребява Илиев за последните мачове от груповата фаза на Лига на нациите - Кипър и Словения през ноември.

Родният вратар е корав титуляр и един от най-постоянните играчи в състава на " трикольорите ", като игра цялостни 90 минути в последните 11 мача на България под управлението на Хубси. Останалите два дуела с националната фланелка за Илиев са при Любослав Пенев. Стражът още от през днешния ден стартира процедури по възобновяване в столичния комплекс “Царско село”. Лига на нациите 4 кръг, вторник 16 октомври  Норвегия 1:0краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР