Националният страж на България Николай Михайлов е все по-близо до

...
Националният страж на България Николай Михайлов е все по-близо до
Коментари Харесай

Ники Михайлов отново на Герена, стражът все по близо до сините

Националният пазач на България Николай Михайлов е все по-близо до завръщане в Левски. Както е известно, сериозната вратарска рецесия на " Герена " принуди треньорския щаб и клубното управление да намерения съществено за подсилването на виновния пост, който се оказа слабото звено през сезона в селекцията на наставника Славиша Стоянович. Вчера Николай Михайлов се видя за първи път със Спас Русев във ВИП ложите на стадион " Георги Аспарухов ". В компанията на притежателя на " сините " стражът изгледа контролната среща с Монтана, в която столичани изгубиха с 2:3, а на вратата застана младокът Николай Кръстев.

Тази заран някогашният пазач на Ливърпул Твенте, Верона, Мерсин и Омония (Никозия) се появи още веднъж на " Герена ", видя кореспондент на Sportal.bg. 30-годишният Михайлов дойде пред бранш " В ", като влезе към съблекалните на " сините ". Това се случи, до момента в който Славиша Стоянович и играчите му организираха утринното си занятие. Малко след него дойде и Спас Русев, който беше посрещнат от основния скаут и считан за предстоящ състезателен шеф в клуба Кирил Вангелов. Веднага след заниманието и наставникът Стоянович се причисли към срещата на вратаря с боса на клуба. Сърбинът се срещна с Михайлов-младши и започнаха да разискват опциите той да се върне на " Герена ".
Както е известно, Ники Михайлов е надалеч от най-хубавата си форма, защото не е играл от месец май, когато напусна Омония.

Очаква се футболистът да мине медицински прегледи при започване на седмица, в случай че всичко е наред, Михайлов ще се завърне в Левски след прехвърлянето си в Ливърпул през лятото на на 2007 година.

Последните месеци той тренира въз основата в Бояна, а от три седмици тренира със Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР