Националният селекционер на България Красимир Балъков очерта основните приоритети преди

...
Националният селекционер на България Красимир Балъков очерта основните приоритети преди
Коментари Харесай

Балъков: Трябва ни повече от 100% себераздаване

Националният селекционер на България Красимир Балъков очерта главните цели преди утрешната подготовка с Англия по пътя към Евро 2020. Двата тима са в радикално противоположни позиции - англичаните са цялостен любимец, а България е на последното място без победа. И все пак Балъков чака позитивен резултат.

Той добави, че тимът би трябвало да се раздаде на повече от 100 %, в случай че желае да успее, а и също по този начин и че е наясно със стартовия състав. Българският треньор похвали сътрудника си Гарет Саутгейт, като призна, че желае след години да вижда България да играе футбола, който Англия практикува сега.

" Всички футболисти са здрави и разполагаем, като на 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни елементи за доуточняване, само че те ще се решат в последния миг. Моите играчи са наясно, че би трябвало да се показват на повече от 100 % на следващия ден вечер. Не мога да ви кажа в този момент кои ще стартират като титуляри, само че всичко е допустимо. Ако не загубим, ще бъде положителен резултат за нас. Ще бъда удовлетворен и благополучен, в случай че видя, че играчите ми дадат най-хубавото от себе си през всичките 90 минути ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР