Националният селекционер - Младен Кръстаич увери, че България ще търси

...
Националният селекционер - Младен Кръстаич увери, че България ще търси
Коментари Харесай

Кръстаич: Може да ме питате още 100 пъти за Чочев, но аз държа на мнението си

Националният селекционер - Младен Кръстаич увери, че България ще търси победи в контролите против Кипър и Люксембург, с цел да продължи възходящата си линия на показване. Ето какво показа той пред сътрудниците от Българска национална телевизия:

" Още на първата си конференция споделих, че чакам от играчите да дават всичко от себе си. Националният тим е върхът на българския футбол. Искам да схванат по какъв начин един огромен състезател би трябвало да се отнася към своята страна.
 Още промени в състава на България за контролите с Кипър и Люксембург
Още промени в състава на България за контролите с Кипър и Люксембург

По медицински аргументи отпаднаха Виктор Попов, Илиян Стефанов и Доминик Янков

Предишните два мача бяха положителни. Вероятно хората не чакаха сходна реакция. За страдание младите ни футболисти не играят постоянно в клубните си тимове. Трябва да им се дава късмет. Тук има в действителност качествени футболисти. Момчетата са неопитни и би трябвало да се рискува. Същината е да се поема отговорност.

В бъдеще ще има върхове и спадове, само че ще желаеме дисциплинираност. Идеалният футболист за България е належащо да следва международните стандарти. Важен е и характерът на играча. В националния тим ще крещя играчи, които да дават отговор критериите на мен и щаба ми. Ще се опитам да изградя гръбнак от 50% от играчите, само че и те няма да имат непокътнато място.

Никога няма да приказвам за обособени играчи. Който дава отговор на стандартите - той ще бъде извикан. Може да ме питате още 100 пъти за Чочев, само че аз държа на мнението си. Никой не е отписан, единствено би трябвало да пристигна точният миг.

Вече започваме да летим в облаците. Не разрешавам това да се случи. Нека минат контролите, а групата ни за Европейското не е по никакъв начин лесна. Нека сме реалисти Сърбия и Унгария са по-добри от нас, ние сме едно равнище с Черна гора, а за Литва би трябвало да внимаваме да не ги подценим. Този тим е бъдещето на българския футбол за идващите 10 години ".
 Станислав Шопов заменя Илиян Стефанов за контролите против Кипър и Люксембург
Станислав Шопов заменя Илиян Стефанов за контролите против Кипър и Люксембург

Футболистът на Левски не е разполагаем на Младен Кръстаич поради травма на глезена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР