Националният съвет на СДС реши да продължи коалицията си с

...
Националният съвет на СДС реши да продължи коалицията си с
Коментари Харесай

Удар за ген.Атанасов! Къде бягат членове на ДБ

Националният съвет на Съюз на демократичните сили реши да продължи обединението си с ГЕРБ за идните на 2 април изключителни парламентарни избори.

За това решение са дали своят вот 78 делегати от присъстващите 97, съобщи основният секретар на синята партия Илия Лазаров, представен от Труд бг.
-->
“Има съществени ухажвания към нас от други партии и дори се пробват да ни крадат някоя и друга конструкция ”, съобщи Лазаров. Това обаче не било болежка за умиране, случвало се е и различен път.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов сподели по-рано през днешния ден, че предложения са получавали от Демократична България и Политическа партия.

В общите листи на обединението Съюз на демократичните сили ще има едно първо място за водача си и още няколко втори и трети места.

Поради положително показване през октомври м. година на сините ще бъдат дадени и спомагателни по-предни места, сподели още Лазаров. Съюз на демократичните сили ще разчитат на преференции, сподели още основният секретар.

Той напомни, че в отишлото си 48-мо Народно събрание Съюз на демократичните сили имаше четирима депутати, като двама от тях са влезнали по този метод.

“Отделни хора от ДСБ минават към нас. - посочи Лазаров - Ние структури не взимаме, само че всеки десебар, изключително в случай че е някогашен член на Съюз на демократичните сили, е добре пристигнал при нас ”. Причината, която показват новодошлите е, че ДСБ мощно са олевяли в обединението Демократична България.пише Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР