Националният съвет на Продължаваме промяната“ ще проведе заседание, на което

...
Националният съвет на Продължаваме промяната“ ще проведе заседание, на което
Коментари Харесай

Паметен ден за Промяната, обсъждат съвместните листи с ДБ за изборите

Националният съвет на „ Продължаваме промяната “ ще организира съвещание, на което ще бъдат утвърдени взаимните листи с „ Демократична България “ за явяване на вота на 2 април. Това заяви за БНР някогашният ръководител на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров.

Той отхвърли да има задкулисие при подреждането на кандидат-депутатите, каквото обвиняване насочи съпартиецът му Александър Дунчев поради отстъпеното на Демократична България първо място на листата в София-област.
-->
„ Не можем да приказваме за задкулисие тогава, когато има излъчен преговорен екип, дефинират се систематизиране тук-там и на водещи позиции, всичко това се утвърждава от Изпълнителния съвет и от Националния съвет на „ Продължаваме промяната “, който ще заседава на 22 февруари. Така че всички стъпки са спазени и те ще минат през утвърждение през всички групови органи на партията. Не можем да приказваме за никакво задкулисие “, сподели Гюров.

Крайният период за внасяне на листите на политическите обединения, позволени до присъединяване в изборите, е 28 февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР