Националният съвет на БСП прие решение на подпис да възстанови

...
Националният съвет на БСП прие решение на подпис да възстанови
Коментари Харесай

БСП възстановява избора на председател

Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри решение на автограф да възвърне провеждането на отчетно-изборната акция и директния избор на ръководител. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Решението гласи, че се възвръща отчетно-изборната акция в Българска социалистическа партия от деня, идващ деня на отпадане на възбраната за осъществяване на проведени събирания на групи над 10 лица или от деня, идващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава опция за осъществяване на конференции, събрания и други групови мероприятия.

Непроведените общински конференции (общи събрания) на общинските (районни) и градски партийни организации ще се проведат в период до 16 август 2020 година

Прекият вътрешнопартиен избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще се организира на 26 септември 2020 година, а 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия ще се организира на 10-11 октомври 2020 година в зала 1 на Националния замък на културата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР