Националният природонаучен музей събра малки и големи в почивния ден

...
Националният природонаучен музей събра малки и големи в почивния ден
Коментари Харесай

Птиците, акулите и змиите – любими на софиянци

Националният природонаучен музей събра дребни и огромни в почивния ден след 3 март, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Децата и техните родители се любуваха на богатия избор от експонати, включващ разнообразни представители на международната фауна.

„ Експонатите са доста хубави, неповторими са “, показа Гошко, който е на 9 годинки и бе пристигнал с майка си в музея. „ Змиите ми харесаха най-вече, само че всички животни от тук като цяло ми харесват, папагалите също са доста хубави, съвършени са ”, сподели той и добави, че посещава музея за първи път и му харесва доста.

Ети също за пръв път посещава музея. „ Още не съм разгледал всичко, има още един етаж, само че към този момент птиците най-вече сграбчват вниманието ми ”, показа той.

Моника е тук дружно с шестгодишните си деца Виктор и Кристиян.


Моника описа, че доста ѝ харесват експонатите, само че най-вече на нейните деца- шестгодишните Виктор и Кристиян. Първият хлапак е впечатлен от крокодила, до момента в който Кристиян от лебедите. Те към този момент са видели змиите, в този момент желаят да прегледат акулите и също по този начин да научат какви са размерите на октоподите.

Лидия, майка на Живка, са доста впечатлени от експозицията. „ Най-много ни хареса гигантската костенурки “, показа в усмивка Лидия.

В Природонаучния музей през днешния ден могат да бъдат прегледани няколко експозиции, отдадени на птици, земноводни, влечуги и риби. Всички те ни срещат с любопитни и редки създания, които населяват нашата планета Земя. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР