Националният отбор по футбол на Испания прекъсна серията си от

...
Националният отбор по футбол на Испания прекъсна серията си от
Коментари Харесай

Колумбия прекъсна успешната серия на Испания в приятелски мач в Лондон

Националният тим по футбол на Испания прекъсна серията си от осем следващи дуела без загуба, откакто в петък вечер бе надигран с 0:1 от състава на Колумбия в другарска среща.

Успехът за " лос кафетерос " пък означаваше продължение на отличното им показване от към този момент над две години, в които селекцията на Нестор Лоренсо няма загуба.

Двата отбора изиграха равносилен мач на Олимпийския стадион в Лондон, който в последна сметка беше решен от едно само попадение през втората част.

Малко след час игра колумбийците проведоха офанзива отляво посредством играча на Ливърпул Луис Диас, който комбинира с Даниел Муньос, а той с акробатично осъществяване прати топката във вратата на Алекс Ремиро за крайното 1:0.



В същото време в друга контролна среща от петък вечер един от противниците на " Ла Фурия " на идното Евро 2024 - Албания също позволи загуба. " Орлите " отстъпиха с 0:3 на състава на Чили в дуел, който се изигра на стадион " Енио Тардини " в Парма, Италия.

За спечелилите головете осъществиха Едуардо Варгас, Маркос Боладос и Виктор Давила, с цел да нанесат южноамериканците първо проваляне на своя противник от съвсем година насам.

Друг от участниците на европейското състезание в Германия през лятото - Чехия пък стигна до триумф с 2:1 след поврат против Норвегия в Осло. Оскар Боб даде задатък на " викингите " в 20-ата минута, само че попадения на Давид Зима осем минути преди почивката и на Антонин Барак в 85-ата минута осигуриха сполучлив дебют за новия селекционер на гостите Иван Хашек, който размени на поста Ярослав Шилхави, който напусна поста в края на предходната година.

В различен надзорен мач съставът на Румъния, който също ще играе на Евро 2024, приключи 1:1 вкъщи против Северна Ирландия. Джейми Рийд даде задатък на британците още в 7-ата минута, само че Денис Ман донесе равенството в средата на първата част.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР