Националният отбор на Словакия, който само преди няколко дни завърши

...
Националният отбор на Словакия, който само преди няколко дни завърши
Коментари Харесай

Австрия и Словакия се занулиха преди UEFA EURO 2020

Националният тим на Словакия, който единствено преди няколко дни приключи наедно 1:1 с българските национали, през днешния ден още веднъж не съумя да излъчи победител в конфликта си с различен участник на Евро 2020 - Австрия и двата отбора приключиха при нулево тъждество.

Словаците се показаха по-добре преди почивката, когато бяха и опциите им за гол, само че удари на Юрай Куцка в 18-ата и Робърт Мак в 28-ата не откриха задачата. В 21-ата австрийците също можеха да се разпишат, само че Саша Калайджич прати топката над гредата след центриране на Алаба. В 34-ата бе и най-хубавото състояние, само че Кристоф Баумгартнер не съумя да преодолее Мартин Дубравка останал самичък против стража на Нюкасъл.

След почвиката австрийците бяха отбора, който изглеждаше по-решен да завоюва мача и доближаваше до действителни голови положения. Дубравка още веднъж бе заставен да прави ужасно избавяне след удар на Флориан Грилич в 61-ата минута, а седем минути по-късно лявата греда се оказа само сред Арнаутович и попадението след мощен негов удар в наказателното поле. В 68-ата Микай Дуда не съумя да преодолее Даниел Бахман останал очи в очи със стража. Три минути преди края на постоянното време още веднъж Арнаутович получи добре в наказателното поле, само че Дубравка се намеси и още веднъж не позволи попадение.

Словакия открива своето присъединяване на Евро 2020 с мач на 14 юни против Полша, а Австрия се изправя ден по-рано против Северна Македония.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР