Националният отбор на България по волейбол за жени изненада фенове

...
Националният отбор на България по волейбол за жени изненада фенове
Коментари Харесай

Волейболните националки зарадваха фенове в Русе със снимки и автографи

Националният тим на България по волейбол за дами изненада почитатели в Русе и им подари незабравими страсти преди старта на мачовете от волейболната Лига на нациите в "Монбат Арена ".

Феновете имаха опция да се срещнат персонално с волейболистките, носещи наслада на България. Състезателките раздаваха подписи върху специфични картички на националния тим, а дълго време посетителите си правеха фотоси с волейболните националки.

Националките изненадаха русенци, като се появиха в магазина на колегата на Българската федерация по волейбол - Vivacom в Мол Русе.

Самите те се забавляваха по този начин, както го вършат и на игрището - разгледаха най-актуалните оферти и мобилни телефони, с които могат да споделят бъдещите си триумфи, а даже демонстрираха и нова вариация на обичания си спорт - волейбол в мол, като направиха разигравания с топката над щандовете.

От довечера в Русе българските националки стартират първото си премеждие във Волейболната лига на нациите, където ще мерят сили с най-хубавите тимове в света, откакто предходната година завоюваха Златната европейска лига и интерконтиненталния шампионат на кандидатите в Перу.

Първият противник на девойките на Иван Петков е направилият възторг на последното международно състезание тим на Япония, който има съществени упоритости и за идните домашен Олимпийски игри в Токио. В сряда, 22 май, българките срещат Белгия, а на 23 май играят против доста мощния отбор на Съединени американски щати.

Всички срещи на България в "Монбат Арена Русе " са от 20,30 часа, а първите мачове за съответния ден стартират в 17 часа.

Билети за шампионата можете да закупите онлайн на Ticketportal Bulgaria, в партньорската мрежа и на касата на "Монбат Арена Русе ". Пропуските са на изцяло налични цени. Дневните билети (за два мача) стартират от 10 лв., като има и алтернатива за пакетен билет за трите дни (общо шест мача) на цена от 25 лв..

Програма на срещите в Русе:

21 май, 2019

17:00 ч: Белгия - Съединени американски щати

20:30 ч: България - Япония

22 май, 2019

17:00 ч: Япония - Съединени американски щати

20:30 ч: България - Белгия

23 май, 2019

17:00 ч: Белгия - Япония

20:30 ч: България - САЩ
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР