Националният отбор на България по плажен футбол загуби първата от

...
Националният отбор на България по плажен футбол загуби първата от
Коментари Харесай

Националният ни отбор по плажен футбол загуби контрола с Румъния

Националният тим на България по плажен футбол загуби първата от двете си контролни срещи с Румъния, които се организират в близкия до Констанца курорт Ефория Норд, научи Moreto.net. Възпитаниците на Симеон Христов отстъпиха с 3:5, само че в по-голяма степен би трябвало да са удовлетворени от играта, която демонстрираха. Вторият спаринг е на следващия ден в 11 ч., като тези контролни мачове са генерална подготовка за двете страни преди финалите на Дивизия " Б " в ЕВРОлигата, които са през септември в Сардиния, Италия.

Румънците, които бяха подкрепяни от някокостотин индивида аудитория, поведоха през първата част с гол на извънредно опитния Мачи, който се разписа от противоречиво отсъден фаул. През втората третина още веднъж той удвои разликата след превъзходно изпълнена задна ножица. Плажните ни " лъвове " обаче не се предадоха и стигнаха до цялостен поврат. Първо Цено Лозанов понижи разликата, а по-късно Филип Филипов от доста дребен ъгъл, съвсем до корнера изпрати топката в мрежата за 2:2. Отново Цено Лозанов докара нещата до цялостен поврат, откакто открадна една топка и я заби в опразнената врата. В тези минути българите удариха и две греди - посредством Мартин Недков и Мартин Великов. За страдание румънците стигнаха до равнене, а малко по-късно получиха и право да изпълнят дузпа, която осъществиха за 4:3. В края на дуела домакините вкараха и пети гол, който бе и финален в дуела.

Симеон Христов тества в този мач някои момчета, които през тази година не бяха играли в националния - Мартин Недков, Станислав Иванов и Костадин Меразчиев, като и тримата се показаха доста мощно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР