Националният отбор на България по плажен футбол победи за втори

...
Националният отбор на България по плажен футбол победи за втори
Коментари Харесай

Бием Англия на плажен футбол

Националният тим на България по плажен футбол победи за повторно единствено в границите на два дни извънредно класния отбор на Англия.
 Шампионът МФК Спартак удостовери присъединяване в Шампионската лига по плажен футбол
Двата отбора се срещнаха още веднъж през днешния ден в полския град Краков, изигравайки демонстративна среща като част от прелестния фестивал на плажните спортове. Той продължава през целия месец юни с присъединяване на шест клубни полски тима, а България и Англия бяха поканени от уредниците да изиграят две срещи.

След като през вчерашния ден нашите биха с 4:3, през днешния ден те надвиха с 5:4. Родните " лъвове " повеждаха на два пъти през първата третина с попадения на Филип Филипов, само че островитяните успяваха да изравнят.

През вторите 12 минути Павел Адамов с гол от центъра още веднъж изведе отбора ни напред, само че звездата на англичаните Алън Кларк възвърне за трети път равенството.

В последната част България реши всичко в своя изгода с попадение на Иван Мартинов от дузпа и трети гол на Филип Филипов - 5:3. 7 секунди преди края " Трите лъва " понижиха, само че времето и силите не им доближиха за освен това. В днешната среща присъединяване не взе Мартин Недков, който счупи ръката си по време на първия спаринг.

Мачът още веднъж се изигра на неповторимо спортно оборудване на централния площад в красивия полски град. След дуела плажните ни " лъвове " получиха специфична купа от домакините.

Трябва да се означи, че това е трета поредна победа на отбора ни над Англия - нашите биха този противник и във финалите на ЕВРОлигата в Сардиния през предходната година.

Именно за новото издание на най-силния шампионат на Стария континент се подготвяха в Полша българите. Тази година те няма да вземат участие в квалификациите за международното състезание, само че още веднъж ще търсят мощно класиране в ЕВРОлигата, която започва през юли в Назаре, Португалия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР