Националният отбор на Аржентина разби с 4:1 Ривър Плейт в

...
Националният отбор на Аржентина разби с 4:1 Ривър Плейт в
Коментари Харесай

Резервите на Аржентина се справиха с Ривър Плейт

Националният тим на Аржентина разруши с 4:1 Ривър Плейт в подготвителния мач сред двата състава, който се изигра при закрити врата въз основата на локалната футболна федерация.

Проверката се изигра в две полувремена от по 30 минути, като за “Албиселесте ” играха единствено футболистите, които или останаха на пейката, или влязоха като запаси при триумфа с 2:0 в контролата с Панама. Останалите играчи имаха възстановителна подготовка във фитнеса. Попаденията за “гаучосите ” означиха Николас Гонсалес, Пауло Дибала и Анхел Кореа, който се разписа по един път от игра и от дузпа. Точен за Ривър Плейт беше единствено Матиас Суарес. Аржентинците ще изиграят още един другарски мач като част от сегашния си лагер, като той е против Кюрасао в ранните часове на 29 март.

Съставът на Аржентина: Рули, Монтиел, Пецея, Лисандро Мартинес, Акуня, Ло Селсо, Родригес, Паласиос, Гонсалес, Симеоне, Дибала (Перес, Бланко, Пероне, Фойт, Паредес, Буендия, Кореа, Буонаноте)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР