Националният ни отбор по волейбол за мъже има нов селекционер.

...
Националният ни отбор по волейбол за мъже има нов селекционер.
Коментари Харесай

Ники Желязков смени Пранди

Националният ни тим по волейбол за мъже има нов селекционер. Това е Николай Желязков, които размени Силвано Пранди. Рокадата бе предстояща, откакто треньорът на Нефтохимик от 2 години беше асистент на италианеца.

След съвещание на Управителния съвет на федерацията стана ясно, че Желязков ще работи с български щаб, а единствено може да притегли чужденец за кондиционен треньор. Договорът му е за 1 година. Той ще дебютира през май в Лигата на нациите.

" При всички положения трябваше да има някаква смяна. Благодаря на Пранди, с който си прекратихме контракта по взаимно единодушие. Благодаря му за свършената работа и да продължим пътя, който започнахме в лицето на Ники. Надявам се да успеем да върнем мъжкия волейбол на доста по-предни позиции. Всички знаем, че това не е действителното място на тима. Могат доста повече. Целта е играчите да са оптимално стимулирани и да покажат най-хубавото в националния тим ", разгласи шефът на федерацията Любо Ганев.

Той разкри, че работят и за селекционерския пост при дамите. Имало 11 кандидатури, а Треньорската комисия ще отсее трима за договаряния.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР