Националният ни отбор по футбол ще е домакин днес на

...
Националният ни отбор по футбол ще е домакин днес на
Коментари Харесай

Четири полицейски буса бранят БФС още от обяд

Националният ни тим по футбол ще е хазаин през днешния ден на Унгария в предпоследна среща от европейските квалификации за Евро 2024. Мачът ще се играе на националния стадион " Васил Левски " от 19:00 ч. и ще бъде без аудитория. 

.

Източник: ФрогНюз

На фона на поради опитите на БФС да измести мача от София - първо в Пловдив, по-късно в Кърджали, през днешния ден от против сегашното управление на БФС. Организаторите поканиха и маджарски почитатели да се причислят към тях към Националния стадион. 

Самите опити за пренасяне на мача пък се случиха, откакто от футболните последователи бе декларирана подготвеност за митинги с искане промяна на управлението на БФС на 16 ноември (деня на мача). Формалната причина бе поради опасения за сигурността. 

Междувременно от, че 1600 служители на реда ще обезпечават публичния ред в центъра на столицата, по време на митингите към дуела. На стадиона ще участват представители на три охранителни компании.

1600 чиновници на реда звучи в действителност внушително като численост. Логично поражда въпросът имало ли е друго мероприятие в столицата, на което да са били мобилизирани толкоз чиновници на реда? 

 

откри, че най-висока централизация на служители на реда е имало по време време на митингите през 2020 година против тогавашния основен прокурор Иван Гешев и кабинета " Борисов 3 ". Най-много са били на 20 юли - 2296 . На 20 юли бяха направени и шест блокади в София - на Народното събрание, Министерския съвет, Българска национална телевизия, Орлов мост, Попа и Първо районно ръководство. На 21 юли е имало няколко митинга, като служителите на реда са били 2178 и 2278 .

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР