Националният клуб на привържениците на Левски с изумление научи за

...
Националният клуб на привържениците на Левски с изумление научи за
Коментари Харесай

Синя България зададе остри въпроси: Докога държавата ще слугува на един човек?

Националният клуб на последователите на Левски с учудване научи за идното следващо безсрамие в нашата страна.

Министерство на защитата публично оповестява на своята страница, че Военновъздушните сили на България ще вземат присъединяване в измисленото събитие на един фиктивен клуб, който вместо да прави прощъпулник за двегодишнината си, е решил, че става на 70.

Ние желаеме да попитаме министъра на защитата Красимир Каракачанов и неговия шеф министър-председателя Бойко Борисов няколко неща:
пфк цска-софия държавно сдружение ли е, част ли е от министерство на защитата, за какво му се подариха базите на банкрутиралия клуб, по кое време ще си платят търга за емблемата? Ако не е държавно сдружение, кой ще заплати големите разноски на Военновъздушни сили за сходен цирк? Възможно ли е частни сдружения да наемат българската войска за присъединяване в празненства и къде е регламентирано това? За юбилея на най-великия български футболист Георги Аспарухов, който ПФК Левски и неговите последователи ще отбележат публично на 04.05.2018, планува ли се присъединяване на Военновъздушни сили, скрито под предлога „ подготовка за парада “? Дали за следващ път не се погазват всички правила и закони в страната за облагодетелстване на едно частно сдружение и неговия меко казано противоречив принципал? Дали за следващ път не се ощетява бюджетът на Републиката, принуждавайки всички български жители да заплащат за заниманието, мегаломанията и незаконните схеми на едно самозабравило се ГМО, към което всеки естествен човек би следвало да изпитва само гадност и пренебрежение? Докога страната, и в частност Министерство на младежта и спорта и Министерство на защитата с благословията на премиера, ще не престават да слугуват на един човек, обвиняем за редица закононарушения, доста от тях ощетяващи държавния бюджет?

Наясно сме, че отговори няма да получим, само че призоваваме българската общност да има нулева приемливост към всички забъркани в сходни незаконни схеми, въпреки и прикрити под претекста „ подготовка за парада “. Надяваме се здравия разсъдък да надделее, надяваме се и медиите да прогледнат и да стартират да назовават нещата с същинските им имена, без да пропущат тирето. Защото другояче всички ставате съучастници в машинация и закононарушение. Защото всички ставате прислужници!

Само Левски!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР