Националният борд по туризъм изпрати писмо до лидера на ГЕРБ

...
Националният борд по туризъм изпрати писмо до лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Гореща новина! Предлагат Мартин Захариев за министър на туризма

Националният ръб по туризъм изпрати писмо до водача на ГЕРБ Бойко Борисов и до номинираната за министър председател Мария Габриел писмо, с което предлага за министър на туризма доктор Мартин Захариев, който е заместник-председател на Борда.

„ Имам чувство, че ще има държавно управление, само че не се дължи на моя позитивизъм, а на това, че ножът е опрял до кокала, под килима за заметени редица нечистотии, които би трябвало някой да оправя, да почисти “, разяснява Захариев в изявление за бТВ.
-->
„ Съдбата на страна е в ръцете на 10 души. Те всеки ден са в новините. Те би трябвало да решат отговорно, отговорността, която са поели да бъдат определени “, акцентира той.

„ Математиката не излиза все още, само че проблемите взмат връх, имаме късмет да катастрофираме напълно скоро. Но имаме и късмет за противоположното – да избутаме тежкия камък по нанагорнището и да се опираме да се върнем към нормалността “, уточни Захариев.

Той разяснява и номинацията на Мария Габриел за министър председател от ГЕРБ. По думите му това била едно много сполучлива номинация. „ Първата дама европейски министър в постоянен кабинет ще бъде това. Ние българите имаме този късмет да пишем история по собствен метод. Преди 20 години бяхме единствената страна в света, чийто цар беше министър председател в парламентарна република ", сподели Захариев.

Според него не трябва да се политизират секторите просвета, туризъм, спорт. Всяко политизиране в тези браншове е деструктивно. " Има други браншове, в които играят съществено пари и там политизацията я има “, акцентира Захариев.

„ Имам самочувствието да приема тази отговорност. Големите вложители поддържат тази кандидатура, тъй като ти не можеш да направиш нищо, в случай че хората не те поддържат “, сподели той по отношение на предлагането да заеме поста министър на туризма.

Захариев не е получавал отговор от Бойко Борсов. „ Нямам никакви контакти с политици “, акцентира той.

Той не видял туризма да е в листата с цели на Мария Габриел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР