Националният авиопревозвач Еър Чайна“ (Air China) ще открие и поднови

...
Националният авиопревозвач Еър Чайна“ (Air China) ще открие и поднови
Коментари Харесай

„Еър Чайна“ открива и възобновява полетите по четири международни маршрута

Националният авиопревозвач „ Еър Чайна “ (Air China) ще открие и възобнови полети по четири интернационалните маршрута.

От 28 април потегля линията Пекин-Мадрид-Сао Пауло, като по нея ще се извършват два полета отиване и връщане всяка седмица.

Маршрутът Пекин-Мадрид-Хавана ще бъде обновен на 17 май с два двупосочни полета всяка седмица.

От 6 май самолетната компания ще стартира да лети по линията Пекин-Рияд с три двупосочни полета всяка седмица, а през юни ще започва и маршрутът Пекин-Дака с четири двупосочни полета седмично.

Към момента „ Еър Чайна “ обслужва общо 452 маршрута, в това число 112 интернационалните и районни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17977 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед25377Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед19017Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед66124В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед39847Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед129768Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед89420Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед82280Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Калин Тодоров, атентат, Русия, Ислямска страна, МИ-6, украинското разузнаване  Калин Тодоров, атентат, Русия, Ислямска страна, МИ-6, украинското разузнаване Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР