Националният авиопревозвач „България Ер“ удължава до края на ноември периода,

...
Националният авиопревозвач „България Ер“ удължава до края на ноември периода,
Коментари Харесай

"България Ер": Безплатната промяна в датата на билетите остава до края на ноември

Националният авиопревозвач „ България Ер “ удължава до края на ноември интервала, в който пасажерите с резервация могат да сменят името, датата или дестинацията на към този момент публикуван билет. Еднократната промяна на деня на полета ще бъде безвъзмездна за клиентите.

Условията, които би трябвало да бъдат спазени, с цел да се извърши смяната са:
издателят на билета да бъде осведомен за решението до 24 ч. преди излитането на полетабилетът да бъде преиздаден в границите на валидността му, която е една година от издаванетобилетът да се употребява за пътешестване до края на 2021 година
Някои от измененията могат да доведат до спомагателни разноски. Дори с еднократното гратис отсрочване, може да се наложи доплащане, в случай че новият полет е при по-висока цена. Възможно е да промените дестинацията си или да преотстъпите билета на друго лице, само че това също ще ви коства пари.

Самолетите минават детайлна стерилизация, а носенето на защитни маски е наложително за всички на борда. За да обезпечат сигурността на пасажерите и екипажа „ България Ер “ употребява и въздушни НЕРА филтри, които обновяват въздуха в кабината през моторите на самолета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР