Националните отбори на България по баскетбол за момчета до 16,

...
Националните отбори на България по баскетбол за момчета до 16,
Коментари Харесай

Националите по баскет научиха съперниците си за идното лято

Националните тимове на България по баскетбол за момчета до 16, юноши до 18 и мъже до 20 години научиха противниците си за идните европейски шампионати, които ще се проведат през лятото. Както и при девойките, по този начин и в юношеското направление всички български отбори ще играят в дивизия " В " през тази година.

Шампионатът до 20 години ще се организира сред 13 и 22 юли в София, което дава известно преимущество на българския отбор. Селекцията на Константин Папазов е в група " В " с тимовете на Албания, Словения, Словакия, Естония и Молдова, а българската аудитория ще може да види още мощните отбори на Латвия, Русия, Финландия, Полша и Грузия.

При 18-годишните българският тим попадна в група " D " дружно с отборите на Словения, Словакия, Швеция, Дания и Албания. Европейското състезание ще се организира в македонската столица Скопие от 27 юли до 5 август.

Националният тим до 16 години ще взе участие на шампионата в Сараево, Босна и Херцеговина сред 9 и 18 август, като попадна в група " С ". Там противници на българския тим са Полша, Финландия, Унгария, Кипър и Исландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР