Националната конференция Дуалното образование – път на възможностите“ ще предложи

...
Националната конференция Дуалното образование – път на възможностите“ ще предложи
Коментари Харесай

Национална конференция ще обсъжда възможностите на дуалното образование


Националната конференция „ Дуалното обучение – път на опциите “ ще предложи визия за развиване на дуалното образование в България през идващите години.

Форумът в София ще очертае преимуществата на дуалното образование за младежите, бизнеса и страната и показа гледните точки на всички ангажирани и заинтригувани страни.

Конференцията е проведена от Министерството на образованието и науката и българо-швейцарския план ДОМИНО за въвеждане на дуалното обучение в България в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България. Тази първа по рода си в България национална конференция по тематиката за дуалното обучение е българското събитие на най-високо равнище в границите на Европейската седмица на професионалните умения.

Конференцията ще бъде открита от вицепремиера Томислав Дончев, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, посланиците на Швейцария, Австрия и Германия Денис Кнобел, Роланд Хаузер и Херберт Салбер, както и от Огнян Златев, началник на Представителството на Европейска комисия в София. Българският еврокомисар Мария Габриел ще насочи особено видеопослание към участниците в конференцията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР