Националната кампания срещу задължителната ваксинация и последиците от нея за

...
Националната кампания срещу задължителната ваксинация и последиците от нея за
Коментари Харесай

Родители защитават децата си от последици след ваксини и във Варна: „Не ни отнемайте усмивките им!

Националната акция против наложителната имунизация и последствията от нея за децата ще продължи и във Варна под надпис: „ Не ни отнемайте усмивките им “! Събитието ще се организира на 2 юни от 15 часа на входа на Морската градина под Фестивален и конгресен център Варна.

Организатор е варненецът Младен Алексиев, който повече от две години се бори да излекува своя 4-годишен наследник Младенчо.

„ Петел “ доста пъти е писал за историята на момчето и лекуването му. Когато е на 1 година и 6 месеца, Младенчо получава разбиране след сложена ваксина пентаксим, в резултат на което не може да върви и стартира да стъпва на пръсти.



След последвала интервенция пораждат затруднения и оттогава Младенчо е подложен на разнообразни лечения у нас и в чужбина.

„ С акцията ни ние желаеме три неща. Първото са целесъобразни ваксини, само че откакто не може да има такива, настояваме за фонд в страната, който да поема подваксиналните реакции след наложителните ваксини, както и всяко дете да бъде лекувано гратис. Надявам се, че акцията ни против наложителна имунизация и последствията от нея ще бъде подкрепена от доста хора, тъй като дружно можем повече. Искам също този съботен следобяд във Варна да бъде изпълнен с усмивки от децата, които са нашето бъдеще и благополучие “, съобщи за „ Петел “ Младен Алексиев.

 

Повече детайлности може да видите ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР