Националната агенция по приходите (НАП) прави пълна данъчна проверка на

...
Националната агенция по приходите (НАП) прави пълна данъчна проверка на
Коментари Харесай

НАП прави пълна данъчна проверка на Бойко Рашков

Националната организация по приходите (НАП) прави цялостна данъчна инспекция на служебния вътрешен министър Бойко Рашков . Това потвърдиха от пресцентъра на организацията пред.

Засега от там отхвърлят да разкриват повече детайлности защо се отнася инспекцията. По неофициална информация най-вероятно става въпрос за инспекция след изявления в медиите за парцелите, които министърът има.

Припомняме, че против служебния министър  около имотното му положение и гледище от страна на ГЕРБ за повече информация от кое място той се е сдобил с избрани парцели. Това незабавно беше подето от избрани медии, като към парцелите му бяха изпращани и дронове, с цел да снимат мащаба им. Тогава Рашков означи, че е работил като всеки българин и е закупил почтено имуществото си и разгласи, че ще съди представители на ГЕРБ.
Захвана ли се прокуратурата с Бойко Рашков?
Нямаме настояща информация и не бихме могли да ви кажем. Така от пресцентъра на Софийска градска прокуратура дадоха отговор на въпрос на Ac...

Според  на служебния министър той има цели 19 парцела, като всички те са по сватбен контракт. Става въпрос за парцели в София, Несебър и Антон -  апартаменти, къщи, хранилища, гаражи и дворно място. Декларацията му .

Вчера в общественото пространство се появи информация, че от Софийската градска прокуратура, която е поискала откриване на данъчната и осигурителна загадка на Рашков. От обвиняването споделиха пред медията ни, че не могат да потвърдят за такова следствие и към момента не е ясно дали се води такова и какъв е предметът му.

Днес от кабинета на Рашков споделиха пред, че нямат публична информация от прокуратурата или от Национална агенция за приходите за водените инспекции против министъра. От там прибавиха, че единственото, което знаят, е оповестеното на уеб страницата на Софийския административен съд, в чиито указател има дело с просител СГП и ответник Бойко Рашков. 

" За инспекцията Национална агенция за приходите министърът най-вероятно е известен, ние нямаме публична информация за това до каква степен е тази инспекция ", обявиха още от пресцентъра на министъра.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР