Национална конференция на ГЕРБ свиква ръководството на партията в София

...
Национална конференция на ГЕРБ свиква ръководството на партията в София
Коментари Харесай

Борисов свика извънредна конференция на ГЕРБ

Национална конференция на ГЕРБ привиква управлението на партията в " София Тех Парк " в сряда, 5 август, оповестява " Труд ".

Форумът ще стартира тъкмо в 12 часа и ще се организира навън поради ограниченията, свързани с ковид. Делегатите би трябвало да са на линия още в 9 часа. Поканени са кметове, депутати, евродепутати, общински съветници, членове на регионалните управления, регионални шефове, излиза наяве от изтеклите в интернет документи на партия ГЕРБ.

Пред „ Труд “ депутати разясниха, че ще им се наложи да пресечен почивките си и незабавно да пътуват за София. Някои няма да могат да участват на форума, защото към този момент са в чужбина.

Очаква се на конференцията водачът на партията да произнесе тирада, в която да съобщи за следващ път готовността на държавното управление да изкара мандата си до дъно. Делегати на форума считат, че Борисов ще се опита да надъха партийците, припомняйки направеното от държавното управление в разнообразни сфери.

Активисти от ГЕРБ във Велико Търново споделиха пред " Труд ", че са призовани в сряда в София, с цел да се включат в работна среща на партийното управление. Те признаха обаче, че се притесняват, че министър председателят Бойко Борисов ще разгласи, че държавното управление подава оставка.

" Не знаем какво ще се дискутира на сбирката. Тя ще е в стеснен формат, тъй като са поканени да участват единствено регионалните управления, кметове и общински съветници. Няма разгласен и дневен ред ", акцентират членове от ГЕРБ в остарялата столица.

Пловдивските деятели на ГЕРБ настояват, че не знаят за какво Бойко Борисов ги събира на изключителна национална конференция на следващия ден, само че не имат вяра да се разисква разновидността с подаването на оставка и свикването на предварителни избори. " Само Борисов знае тематиката на конференцията ", съобщи за " Труд " кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Неофициалната информация за събирането, проведено от националното управление на ГЕРБ, е, че викат кметовете, общинските съветници и общинските партийни управления, с цел да обсъдят настоящата конюнктура в страната, разясниха от управлението на ГЕРБ-Сливен. От Бургас припомниха, че такова партийно заседание е имало и по същото време предходната година- отново през август. Форматът и той отново е бил подобен: кметове, депутати и съветници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР