Националката по художествена гимнастика Катрин Тасева получи годежен пръстен от

...
Националката по художествена гимнастика Катрин Тасева получи годежен пръстен от
Коментари Харесай

Катрин Тасева се сгоди

Националката по художествена гимнастика Катрин Тасева получи годежен пръстен от мъжа на сърцето си - бореца Николай Щерев. Шестата в самостоятелния многобой от международното състезание в София през септември сама се похвали с красивата си облага.

“Ами да… Нова година, нов шанс!”, написа тя в “Инстаграм”, където сподели пръстена. Сватбата обаче ще позакъснее, защото Тасева и Николай желаят първо дружно да вземат участие на Олимпиадата в Токио и едвам по-късно да мислят за брак.

Гимнастичката и борецът се загаджиха предходната година, само че след няколко месеца се разделиха. В края на 2018-а обаче те взеха решение да дадат още един късмет на любовта си, а към Нова година пристигна и предлагането на Щерев, което щастливата Катрин одобри.
31-годишният Николай Щерев е наследник на именития треньор по битка Симеон Щерев. Той не се беше състезавал цели седем години, само че през юни се завърна стремително на тепиха, като завоюва купата в категория 125 кг на държавното лично-отборно състезание.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР