Националите по бадминтон бяха подложени днес на допинг проверка по

...
Националите по бадминтон бяха подложени днес на допинг проверка по
Коментари Харесай

Националите по бадминтон бяха подложени на допинг проверка

Националите по бадминтон бяха подложени през днешния ден на допинг инспекция по време на летния предварителен лагер в курорта Албена, научи Българска телеграфна агенция. От 12 до 22 юли 18 състезатели от националните тимове за мъже, дами, юноши и девойки до 19 години ще се приготвят в Албена под управлението на старши треньора Петя Неделчева.

В състава за мъже и дами са 10 бадминтонисти - Стефани Стоева, Габриела Стоева, Мария Мицова, Христомира Поповска, Мария Делчева, Даниел Николов, Иван Русев, Димитър Янакиев, Алекс Влаар и Илиян Стойнов. Отсъства единствено Линда Зечири, която е с травма.

При юношите и девойките се приготвят осем състезатели - Евгени Панев, Павел Димитров, Гергана Павлова, Таня Иванова, Калояна Налбантова, Михаела Златанова, Михаела Чепишева и Цвети Попиванова. Допинг проби са взети от Даниел Николов, Иван Русев и Димитър Янакиев.

Проверяващите са посетили хотела на националите тази заран в 7.00 часа. Освен за допинг, състезателите са били подложени и на инспекция от Министерството на спорта дали вземат участие тези, които са включени в листата за лагера. Отборът е удовлетворен от изискванията в Албена, в залата разполагат с девет корта и организират по три тренировки дневно. Сезонът в бадминтона е спрян поради пандемията от ковид и се чака да се възобнови вероятно през септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР