Национален форум Ветроходство в Черно море ще се проведе за

...
Национален форум Ветроходство в Черно море ще се проведе за
Коментари Харесай

Ветроходен форум предстои във Варна и София

Национален конгрес „ Ветроходство в Черно море ” ще се организира за първи път. Тема на форума е " Ветроходството като спорт, специалност, занимание, терапия и екологично корабоплаване в Черно море и България ".

Специални гост-лектори са Проф. Пенчо Гешев – ректор на НСА „ Васил Левски ”, професор по ветроходство, както и Проф. Камен Фильов – член и интернационален арбитър в Световната федерация по ветроходство (World Sailing); някогашен вицепрезидент на Европейската федерация по ветроходство (EUROSAF) и почетен ръководител на Българската федерация по ветроходство.

Лектори ще бъдат изявени ветроходци и притежатели на ветроходни яхти в България, както и младежи, подготвени на ветроходство по юношески стратегии. Всички лектори ще опишат своята персонална история; по какъв начин и за какво са избрали ветроходството; на какво учи морето и ветроходството в живота; за уважението и любовта към морето.

Форумът ще се организира на 24 март 2019 – гр. Варна; 9:30-17:00 ч. Икономически университет – Варна и на 31 март 2019 – гр. София; 9:30-17:00 ч. Национална спортна академия „ Васил Левски ”. /radio varna
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР