Националът Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след катастрофата

...
Националът Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след катастрофата
Коментари Харесай

Пресдиректорът на БФС Виктор Игнатов за катастрофата с автобуса на националите: Всички са в шок. Няма как да се опише такова нещо

Националът Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след злополуката сред двата рейса на националния ни тим

Пресдиректорът на Българския футболен съюз Виктор Игнатов приказва пред NOVA за злополуката, която претърпя нощес националният отбор на България в Тбилиси. Двата рейса на „ трикольорите ” се сблъскаха в грузинската столица, като съществено пострада Тодор Неделев. Футболистът на Ботев Пловдив е претърпял интервенция на черепа.

„ Слава Богу Тодор Неделев е нормализиран. Цяла нощ бяхме пред болничното заведение. Наложи се хирургическа намеса, интервенция на черепа, тъй като имаше отчупване на парче, което трябваше да бъде поправено. Слава богу  реакцията на всички забъркани беше доста бърза и съответна и имам вяра, че това ще бъде уверено за неговото бързо излекуване. Разбира се, всички са в потрес. Няма по какъв начин да се опише такова нещо, в случай че не си го преживл. Наистина бяхме шокирани от случилото се ”, показа Игнатов в ефира на NOVA.

" Според мен, а и съгласно лекарите е имало заплаха за живота на Тодор Неделев, само че с помощта на тази бърза реакция нещата към този момент са под надзор. Най-оптимистичните прогнози са, че след три месеца той ще бъде изцяло възобновен, само че занапред му следва най-важната част от възобновяване. Поне една седмица ще остане тук под лекарско наблюдаване, след което ще бъде превозен към България и там да продължи лекуването си. Физически никой различен не е потърпевш. Всички стискаме палци и се молим Тошко да се възвърне допустимо най бързо и да се завърне на футболния терен ", продължи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР