Националът Кирил Десподов, който отпадна от групата на националния отбор

...
Националът Кирил Десподов, който отпадна от групата на националния отбор
Коментари Харесай

Десподов обясни защо е отпаднал за мачовете на България

Националът Кирил Десподов, който отпадна от групата на националния тим за идните евроквалификации против Черна гора и Косово, изясни обстановката с травмата си. Той изясни в детайли повода да не вземе присъединяване идните мачове.

" Много е неприятно, че няма да играя. Кацнах в събота в София и незабавно отидох при доктора на националния тим за обзор. Не излезе нещо притеснително. Затова се разбрахме в понеделник да стартира лагер и забележим по какъв начин ще се сработим с тима ", разяснява Десподов пред „ Дарик “.

" В старта на седмицата върших единствено фитнес, във вторник към този момент влязох да упражнявам. Усетих болежка и споделих с треньора, а той ми сподели да изляза. Всички знаем, че здравето е значимо и по тази причина не съм част от тима. Имам леко инфектиране на аддукторите, трябват ми още 4-5 дни да съм подготвен. Прибирам се в Каляри, където хората ще вземат ограничения. Другия петък играем с Киево и се надявам да съм на линия ", добави футболист №1 на България за 2018 година

 България - Кипър 2:1 @@@

" Имах доста огромно предпочитание да оказа помощ на тима, играеше ми се доста за националния отбор. Последните два мача на България от Лигата на нациите ги пропуснах отново поради травма и в действителност е доста неприятно, когато не играеш заради тази причина. Оптимист съм, имам вяра в този тим. Напълно допустимо е да стартираме с две победи. Видяхте, че в Лигата на нациите започнахме доста мощно и завършихме сносно. В тима няма отрицателни мисли. Даваме си кураж един на различен, има много мощен колектив ", разяснява офанзивният състезател.

" Мисля, че имаме шансове против всеки един противник. Трябва да мислим положително. Това, че играем с Англия, не значи, че би трябвало да излезем и да се молим да паднем с по-малко. Ако те са по-добрите и покажат по-добра игра от нас, поздравяваме ги и се прибираме. "

" Всичко е наред в Каляри, сносно се усещам, на мястото си. Много добре ме одобриха, от мен си зависи какво ще покажа като игра. Много се веселя, че отидох в Каляри, с цел да се развия и да оказа помощ и на техния тим като цяло. Следя всеки един мач на ЦСКА, тъй като на мен си ми е благо за клуба. Работил съм с Любослав Пенев, той е максималист и знам, че ще се оправи. Не мога да разясня за разликата с Лудогорец, тъй като към този момент не съм в българския футбол. Надявам се ЦСКА да стане първенец ", изясни Кирил Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР