Националът Галин Иванов е на почивка със съпругата си Диляна.

...
Националът Галин Иванов е на почивка със съпругата си Диляна.
Коментари Харесай

Галин Иванов почива в Италия, докато преговаря с унгарци

Националът Галин Иванов е на отмора със брачната половинка си Диляна. Младото семейство щурмува Италия, като тези дни се е усамотило в локалния изтънчен курорт Лаго Ди Гарда, излиза наяве от Инстаграм-профила на футболиста.

От фрагментите, които разгласяват в обществената мрежа, наподобява, че двамата са сами, само че излиза наяве, че футболистът и половинката му са наели голяма вила, която споделят с хора от близкото им обграждане. Преди това пък италианският им тур включваше воаяж във Верона, Венеция и Сирмионе.

Поради досегашните задължения на Иванов с унгарския тим Халадаш, спортистът мъчно намираше време за отмора. Сега в дните му на свободен състезател, той по всякакъв начин гледа да се възползва от свободното си време за отдих с обичаната, само че не пропуща и тренировките.

Това се вижда на една от фотосите качени в персоналния му Инстаграм. След броени дни ще стане ясно и кой е идващият отбор, в който ще играе българина. Преговорите му са с номер 1 в Унгария - Ференцварош и Академия Пушкаш, който е шести в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР