Националът Александър Везенков записа 20 минути при загубата на своя

...
Националът Александър Везенков записа 20 минути при загубата на своя
Коментари Харесай

Везенков с 20 минути при загуба на "Олимпиакос" в Евролигата

Националът Александър Везенков записа 20 минути при загубата на своя " Олимпиакос " с 68:74 от " Байерн " като посетител в среща от петия кръг на баскетболната Евролига.

Родното тежко крило бе измежду най-хубавите за гръцкия гранд със 7 точки и 5 битки. Това обаче се оказа незадоволително, с цел да продължи победната серия на " Олимпиакос " в шампионата.

Тимът от Пирея започва тазгодишното издание с трагично проваляне от " Жалгирис " Каунас, последвано от три следващи триумфа - над " Панатинайкос ", " Олимпия " Милано и " Макаби " Тел Авив.

Снимка: http://www.euroleague.net

Мачът с " Байерн " бе равносилен от началото до края, като германците поддържаха най-малък задатък в дълги интервали. Решителни се оказаха последните минути на третата четвърт и началото на последната, когато домакините поведоха с 8 точки, а след това усилиха преднината си до 11.

За спечелилите над всички бе някогашният състезател на " Олимпиакос " Уейд Болдуин с 18 точки. С 16 се регистрира Владимир Лучич, до момента в който по 10 прибавиха Нихад Дедович и Джален Рейнълдс.

Най-резултатен за " Олимпиакос " бе Костас Папаниколау с 13 точки.

В идващия кръг " Байерн ", който е водач в Евролигата, гостува на " Реал " Мадрид, до момента в който Везенков и компания одобряват турския " Анадолу Ефес ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР