НАТО се опитва да направи света по-опасно място, противопоставя се

...
НАТО се опитва да направи света по-опасно място, противопоставя се
Коментари Харесай

Русия праща 74-годишното НАТО да се пенсионира

НАТО се пробва да направи света по-опасно място, опълчва се на появяването на различни центрове на власт и от ден на ден утвърждава световната си роля и упоритостта да популяризира въздействието си отвън евроатлантическата зона . Това съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

По нейни думи е назрял моментът Алиансът " да се пенсионира ".

Коментарът на Захарова беше във връзка извършената ден по-рано среща на външните министри на НАТО по случай 74-ата годишнина на военния съюз.
 НАТО стопира Русия с 300 000 военни на източния си фланг
НАТО стопира Русия с 300 000 военни на източния си фланг

Но има провокации пред това

" Слушаме генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг да спекулира все по-често за световната роля на Алианса. Прави се всичко, с цел да стане светът още по-опасен, с цел да се предотврати съществуването на различни центрове на власт, способни да подкопаят хегемонията на Запада. Като цяло, с увереност може да се твърди, че сигурност и НАТО са две несъвместими неща. В тази връзка се постанова единствено един извод - на 74-годишна възраст е време Организацията на Северноатлантическия контракт да се пенсионира ", акцентира тя.

Според Захарова НАТО се пробва да " узурпира цялата система на европейска сигурност посредством ".

" Финландия стана следващата жертва на Северноатлантическия алианс. Финландското държавно управление реши да се откаже от дългогодишния си неутралитет в подмяна на превръщането на страната във фронтова зона, предмостие за въздържане на Русия на северозапад. Както виждаме, НАТО не имат намерение да спрат дотук ", добави тя.
 Русия чака скоро НАТО да навлезе в Азиатско-Тихоокеанския район
Русия чака скоро НАТО да навлезе в Азиатско-Тихоокеанския район

Разширяването на Алианса оставал движещият претекст на Запада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР