НАТО изпитва проблеми в системата за оценка на протичащите събития,

...
НАТО изпитва проблеми в системата за оценка на протичащите събития,
Коментари Харесай

Песков: НАТО има проблеми в системата за оценка на ситуацията

НАТО изпитва проблеми в системата за оценка на протичащите събития, когато не вижда завръщането на съветски военни в местата на непрекъснато дислоциране след ученията. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, разяснявайки изказванията на управлението на алианса за концентрацията на съветски войски покрай украинската граница, оповестява ТАСС.

„ В системата на НАТО за оценка на положението на нещата има прочут минус, което сигурно не разрешава на представителите на НАТО да оценят трезво обстановката “, сподели представителят на Кремъл. Той повтори, че " НАТО има проблем, казусът е в системата за оценка на обстановката " и отговори позитивно на догатката, че НАТО прави оценка обстановката погрешно.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг сподели, че Алиансът не може да даде точна оценка за броя на съветските сили покрай границата с Украйна, само че твърди, че броят им пораства. Отговаряйки на въпрос за изтеглянето на съветските войски след приключването на ученията, Столтенберг сподели, че алиансът " към момента не следи това ".

Както по-рано съобщи Министерството на защитата на Руската федерация, съветски военни и техника, които са изпълнили дилемите на ученията, се връщат в местата си на непрекъснато дислоциране.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР