Натиреният от племето на Изгубените в Игри на волята Валентин,

...
Натиреният от племето на Изгубените в Игри на волята Валентин,
Коментари Харесай

Учениците се будят с гласа на култовия Вальо от Игри на волята 5

Натиреният от племето на Изгубените в " Игри на волята " Валентин, който към този момент не е част от играта, продължава да бъде толкоз известен, колкото и преди, та дори и повече. Със сигурност биe по популярност щерка си Елена, която трябваше да остави на острова на отшелниците. С две думи - трансформира се в звезда, без да се напъва, а поради себе си, просто тъй като е Вальо.

Хасковлията, който бе разгласен за досадник номер 1 в сезон 5 на Игрите и будеше съплеменниците си в ранни зори, късайки им нервите, отприщи нов тренд в обществените мрежи, написа " Телеграф ".

Култовата досадна имитация на Вальо: " Добро утро, сполучливи младежи, време е за ставане, нов ден изгря, слънцето към този момент е много високо и се обрисува прелестен ден, няма нито един облак горе ", залива нета и се е трансформирала в цялостен шлагер. Нещо повече, тя е станала толкоз известна измежду младежите у нас, че те всеобщо се разсънват в леглото точно с думите на треньора по културизъм, които не им оставят никакъв късмет и безусловно им изправят косите от смут, че би трябвало да стават за учебно заведение. Вместо общоприетите звуци, младежите са настроили алармите на телефоните си да пускат гласа на Вальо, който им подрежда да се разсънват към този момент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР