Наталия Симеонова за първи път коментира раздялата си с Денис

...
Наталия Симеонова за първи път коментира раздялата си с Денис
Коментари Харесай

Наталия Симеонова за раздялата си с Денис Ризов: Не бе само другата жена

Наталия Симеонова за първи път разяснява раздялата си с Денис Ризов. Тя разкри, че двамата по този начин и не стигнали до бракоразвод.

" През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, фамилията ни, детето ни - изясни Наталия в " Събуди се " по Нова тв. - Всичко сякаш беше умерено. И в един миг усетих, че тишината посред ни стартира да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена.

То не беше просто друга жена, а проблем сред нас. Денис сподели, че е болен и ми изиска време. Чаках една година до мига, в който щях да експлоадирам. За него беше същото. Дотолкова, че през 2005-а излезе от у дома и не се прибра. В прелестни връзки сме през днешния ден. Нашите връзки не са прекъсвали. Иначе щяхме да се разведем. Той ми изиска амнистия за породеното. Аз от дълго време съм му дала прошка. Аз също би трябвало да му желая амнистия. Затова, че в един миг съм наклонила желанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието отвън дома. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР