Наталия Кобилкина се готви съвсем скоро да се скрие от

...
Наталия Кобилкина се готви съвсем скоро да се скрие от
Коментари Харесай

Кобилкина качи 15 килограма, иска да се скрие СНИМКА

Наталия Кобилкина се готви напълно скоро да се скрие от всички поради предстоящото раждане. Сексоложката към този момент приготвя почвата за отдръпването си от работа, защото счита да се посвети напълно на бебето, без да се занимава с нищо друго. Понеже години наред се е борила да забременее, рускинята нямала никакво желание да рискува здравето на детето, като работи до последния миг преди раждането. Тя възнамерявала да се отдръпна най-малко месец по-рано, написа " Уикенд ".

Терминът ѝ е на 1 март. Наталия щяла да работи най-късно до края на януари, а по-късно – да се занимава само със себе си и подготовката за раждането. В момента тя организира последния си семинар преди дългия отпуск по майчинство. Дори и него обаче води напълно през интернет. Заради вирусите и грипа през зимата не смеела да се среща с доста хора, защото се тормозила, че в случай че се болести с нещо, може да повреди бебето. Ето за какво спряла курсовете и семинарите, които от години прави най-малко един път месечно. Била намерила съветски психоложки, които да ги водят вместо нея.

Самата Кобилкина към този момент не правела проекти по кое време да се върне на работа след раждането. Със сигурност първоначално щяла да се занимава единствено с бебето, като разпредели досегашните си отговорности на хората, които работят за нея. Тя обаче била наясно, че не може да си разреши прекомерно дълъг отпуск, защото това значи множеството ѝ клиенти да си намерят други психолози. Затова още от в този момент издирвала детегледачка, на която да повери главната част от отговорностите по развъждането на бебето, когато се наложи майка му още веднъж да работи.

Рускинята решила да се възползва от бременността си, като откаже всякакво ненужно придвижване и спорт под претекст, че би трябвало да се пази. Тя предпочитала да си лежи и да си хапва като за двама. Благодарение на това в 7-ия месец към този момент била качила близо 15 кг, които се чака да скочат минимум на 20, до момента в който бебето пристигна на бял свят. Това обаче не я тормозило, а и брачният партньор ѝ Такис я харесвал с всички тлъстинки, които се натрупали по тялото ѝ в последните месеци.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР