Наталия Гуркова отново се гласи за конкурса Мис България, но

...
Наталия Гуркова отново се гласи за конкурса Мис България, но
Коментари Харесай

Наталия Гуркова става част от Мис България

Наталия Гуркова още веднъж се гласи за състезанието " Мис България ", само че този път ще влезе в ролята на жури. 45-годишната хубавица има опит в сходен вид надпревари за красота – тя нееднократно е оценявала младите кандидатки са популярност. Тази година събитието ще се организира на 10 ноември, написа varna24.bg.

Дъщерята на Наталия – 13-годишната Джорджия, също върви по нейните стъпки. Когато е едвам на 6, момичето печели състезанието " Малка Мис България ", с което получава правото да показва страната ни на интернационално надпревари в Бразилия. Там девойката се съревновава с деца от целия свят, показва и певческите си гении, а най-после си потегля като победителка. Очевидно дребната красавица е наследила чара на известната си майка, която преди време проби тъкмо с състезанието " Мис България ".

" През 1998 г, когато аз навлязох в стилния бизнес, кипеше от живот. Непрекъснато имаше някакви събития, ревюта, снимаха се реклами, правеха се презентации на компании, навлизащи на пазара. Имаше работа колкото искаш. Сега всичко това го няма. Ако едно момиче желае да прави кариера в моделството, би трябвало да гледа към чужбина ", поучава Гуркова.

Освен прелестна щерка, тя има и 9-годишен си на име Кристиян. Както множеството момчета на тази възраст, той харесва футбола и мечтае някой ден да играе професионално. " Опитвам се да го науча да държи на думата си. Да не бърза да дава обещание. Да намерения. Дори да не отговори, само че като каже нещо - да се случва! Да бъде благородник! Важно за един мъж е да има възприятие за комизъм. Интелигентността и възприятието за комизъм са свързани ", споделяла е Наталия.

Децата на някогашната манекенка са плод на любовта ѝ с Джордже Михалевич. Черногорският предприемач бе погубен през 2018 година в ЮАР. Сега тя се учи по какъв начин да бъде и майка, и татко на наследниците си. " Мисля си, че съм много по-силна, в сравнение с съм предполагала. Преди беше елементарно да кажа: " питай татко си ". Сега аз би трябвало да знам всички отговори. Преди отговарях за децата, брачният партньор ми – за финансовата част. Сега аз давам отговор за всичко. Много ми оказват помощ родителите, изключително майка ми. Дълбоко съм ѝ признателна! ", признателна е Гуркова.

Хубавицата с трогване си спомня по какъв начин е срещнала починалия си брачен партньор за първи път в ЮАР. Тогава била на посетители на другари в Йоханесбург и те решили да я изведат в локален бар. " Запознахме се в дискотека. Бях на косъм да не отида - толкоз бях изтощена от пътуването! Когато ме попита от кое място съм, не знам за какво взех решение да излъжа - споделих, че съм от Италия. А се оказа, че той е от Черна гора и можем съвсем да се разбираме и без превод. Започнахме да си пишем, когато се върнах в България, а след това отидох отново в ЮАР при него. Разбрах, че желая да споделя живота си с този мъж. Пътувахме по целия свят, правихме няколко пъти околосветски пътешествия. Когато си млад и влюбен, е елементарно да си вземеш куфара и да заминеш на другия завършек на света. Както направих аз, изоставяйки своя живот тук, кариера, в която имах задоволително работа поради опита и името, което си бях основала. Тук оставих фамилията си и приятелите, които толкоз обичам, само че не скърбя ", връща лентата на спомените Гуркова.

В ЮАР тя живеела в голямо имение с доста прислужници, само че пък нямала свободата, на която се радвала в България. Сега не има намерение да се връща там за непрекъснато. Понякога пътува до Йоханесбург, само че единствено с цел да може свекърва ѝ – майката на Джордже, да се вижда с внуците си. Иначе децата са записани в българско учебно заведение и след гибелта на татко си са се устроили тук.

След като овдовя, Гуркова повече от година бе в меланхолия, само че след това се хвана на работа, с цел да може да устоя фамилията си. За благополучие, някогашната миска към този момент си е стъпила на краката и е закрепила финансовото си състояние, което бе много разтърсено след убийството на Михалевич. С днешна тя се занимава със застраховки и пенсионно обезпечаване. Колеги на Наталия издават, че тя доста бързо се наложила във компанията и дори наскоро получила премия за изключителни достижения. Гуркова ловко се възползвала от своите сексапил, известност и контакти, с цел да натрупа точки и да се издига в кариерата.

45-годишната брюнетка взе решение да излезе от светлините на прожекторите и да стартира естествен живот. Тя от дълго време е загърбила стилния подиум, само че пък не отхвърля предложения да журира в състезания като " Мис България ".

Що се отнася до любовта, предходната година вдовицата на Михалевич имаше връзка със състоятелен банкер, трансферирал 50-те, само че съгласно хора от обкръжението ѝ към този момент се е разделила с него.

Близките на дългокраката хубавица показват удовлетворение, че тя е съумяла да си стъпи на краката, макар ударите, които ѝ нанесе ориста. Наталия нееднократно е споделяла, че е признателна за поддръжката на родственици, другари и фенове. " Tрудно ми е, само че се оправям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че починалият ми брачен партньор Джордже е бил нарушител, лъжец и надали не е заслужил участта си. Не, това не е правилно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован, за жалост! Той просто нямаше шанс и попадна в престрелка! ", коментирала е самотната майка.

Михалевич бе погубен наоколо до Йоханесбург през 2018 година Говори се, че бизнесът му не е бил напълно законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала. През последните години от живота му го застигнала и финансова рецесия, с която почнали и проблемите в брака му. Според слуховете и двамата със брачната половинка му са имали извънбрачни случки, а фамилията било през разпад.

Заради богатото престъпно досие на мъжа си Наталия изгубила съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца, някогашната миска напуснала дефинитивно ЮАР още преди няколко години и се върнала в родината. " Престъпността в Йоханесбург е доста висока! Разходката по улиците е безусловно немислима. Движи се единствено с кола. Дори в автомобил е рисково и по тази причина множеството дами там са с джипове. За да не ги атакуван на някой светофар, не стопират на алено, единствено понижават, оглеждат се и минават ", разказвала е хубавицата.

За гибелта на Михалевич тя научила по телефона от южноафриканската полиция. " През 2018 година от април месец бяхме в Европа – на първо време в Черна гора, след това във Франция, септември бяхме в България, с цел да изпратим на учебно заведение щерка ни и дребния на детска градина. Ден по-късно мъжът ми отпътува за ЮАР по работа. И ми се обадиха от полицейската работа. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама… Беше толкоз извънредно, че не можех да допускам, че е истина! ", спомня си някогашната манекенка В продължение на седмици не можела да се отърси от първичния потрес, само че в никакъв случай не си разрешила да плаче пред децата. Тя се стегнала и траяла напред най-много поради Джорджия и Кристиян.

" Минала съм през всички стадии - от непрекъснатото снимане и всекидневни коктейли, до тоталното скриване ", споделяла е Наталия. От думите ѝ можем да заключим, че светската суматоха по никакъв начин не ѝ липсва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР