Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване

...
Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване
Коментари Харесай

Наталия Гуркова краде тв формат на Деси Плевнелиева! Бившата синоптичка е бясна, остава без работа

Наталия Гуркова ми открадна плана! Идеята за новото й предаване напълно копира „ Истории на триумфа “. Заради нея оставам без работа “, ядосвала се брачната половинка на някогашния президент Росен Плевнелиев Деси Банова , разбра HotArena .

Близки до нея разкриха, че някогашната синоптичка била надълбоко афектирана на Наталия Гуркова поради новия формат „ Те са “, чиято идея била идентична с тази на авторското предаване на Деси. „ Възползваха се от моето майчинство, с цел да откраднат концепцията и аудиторията ми “, гневяла се Деси, писа „ Галерия “.

Вдовицата на разстреляния Джордже Михалевич разгласи взаимния си план с режисьора Стилиян Иванов предходната седмица.

В „ Те са “ под формата на изявленията ще бъдат представяни одобрени в своята област хора, които ще приказват за пътя си към триумфа.

Това не постоянно ще бъдат добре познатите лица от екрана “, изясняват от екипа на предаването, което започва на 1 февруари и ще се излъчва всеки петък в Ютюб и Facebook.

В реалност по този начин показан, планът на Наталия Гуркова доста припомня на „ Истории на триумфа с Деси Банова “.

Бившата синоптичка също канеше хора, които са постигнали доста да опишат за своя път към триумфа. Друго съвпадане е, че предаването се излъчваше в петък, както и това на Наталия.

Другото общо е, че и двете нямат журналистически опит. Сега, когато предаването на Деси има своя аналог, авторското й предаване би трябвало да претърпи съществени промени, с цел да откри място още веднъж в програмата на Народоосвободителна въстаническа армия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР