Натали Трифонова, Нона Йотова и гаджето на Мария Бакалова -

...
Натали Трифонова, Нона Йотова и гаджето на Мария Бакалова -
Коментари Харесай

Синът на Мария Гроздева и синоптичката Натали Трифонова са сред участниците в Dancing Stars

Натали Трифонова, Нона Йотова и гаджето на Мария Бакалова - Валери Григоров, са измежду 16-те известни персони, които ще вземат участие в Dancing Stars по Би Ти Ви. Шоуто се завръща напълно скоро в ефира след дълга пауза.

 

Страст и умения в преодоляването на комплицираните стъпки ще показват 8 харизматични дами, подготвени да се преборят за купата „ кралица на бала ".

 

В танцовата борба се впускат още Неделя Щонова, поп дивата Дара, певиците Емануела и Мила Роберт, както и актрисата и певица Боряна Баташова. Олимпийска упоритост под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова.

 

Мъжете в Dancing Stars също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната конкуренция и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков, който се трансформира в любим на публиката и сътрудника му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „ Съни бийч ", ще прибавят артистичност и комизъм в риалитито.

 

Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров, артиста Емрах Стораро и спечелилия в първия сезон на „ Ергенът " Виктор Стоянов. Сред кандидатите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „ Остава " Свилен Ноев.

 

В идващите месеци участниците в „ Dancing Stars " ще преживеят провокации и трансформации, ще преминат през извънредно напрегнати тренировки и елиминации, с цел да стигнат до огромния край. Върху полирания до искра дансинг ще се разиграят впечатляващи танцови борби, а всяка минута пред екраните ще бъде несравнимо наслаждение.

 

Баланс и комизъм в музикалното шоу ще внасят атрактивните водещи Алекс Раева и Краси Радков. Запазена марка на предаването е излъчването на надпреварата онлайн, където публиката следи от близко всяка стъпка и е директен очевидец на целия набор от прекарвания на танцовите двойки. Състезателите ще бъдат оценени в действително време, незабавно след осъществяването, от професионално жури и феновете на Би Ти Ви, които ще могат да гласоподават за своите любимци.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР