Натали Трифонова, която е израсла само с майка си и

...
Натали Трифонова, която е израсла само с майка си и
Коментари Харесай

Натали Трифонова най-накрая прости на баща си


Натали Трифонова, която е израсла единствено с майка си и до наскоро не беше близка с татко си, най-сетне е съумяла да му елементарни. Отношенията посред им към този момент са затоплени, само че неотдавна.

 

Родителите й са разграничени от дълго време, а татко й към този момент има и наследник от втория си брак, който е на три години. Синоптичката на bTV решила да се сближи с брат си и точно заради тази причина дала прошка прегрешенията на родителя си.

 

Баща й напуснал фамилията, когато Натали била едвам 10-годишно хлапе. Заминал за чужбина сякаш по работа и спрял да поддържа връзка с нея. Научавайки, че ще има братче обаче, тя решила да построи постоянна връзка най-малко с него. Въпреки, че разликата им с дребния Теодор е цели 28 години, тя се надява, че някой ден ще съумеят да намерят допирни точки и да се сближат.

 

Наскоро Натали даже разгласява остаряла фотография на родителите си в обществените мрежи и умили феновете си. от фрагмента ясно се вижда, че е наследила хубавите черти и от двамата си родители. Тя обаче не крие, че майка й е индивидът, с който са извънредно близки и споделя всичко с нея.

 

Макар майката на Трифонова да е на 52 години, двете с нея наподобяват като сестри, когато застанат една до друга.

Ванина отгледала щерка си сама и макар множеството компликации, с които се сблъскала, не се предала и за момент от устрема си да й даде най-хубавото.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР