Натали Трифонова е просто на седмото небе, радостта й е

...
Натали Трифонова е просто на седмото небе, радостта й е
Коментари Харесай

Натали Трифонова зачена в Атина

Натали Трифонова е просто на седмото небе, насладата й е голяма!

Натали Трифонова, която от година насам работи в Би Ти Ви, се радва на благополучен живот. В момента тя е в Атина при мъжа си, който е футболист там.

Синоптичката и някогашният левскар подписаха цивилен брак неотдавна, само че огромната им женитба следва. Всичко това обаче бе изпреварено от необикновено благополучие.

Оказва се, че Натали Трифонова е забременяла по време на почивката си в Гърция, разкриват нейни приятелки. Антонио Салас Кинта – Аниете ще стане татко на първото й дете.

Двамата са дружно от 2 години, само че не желаят да се шуми към тях. Затова пазеха връзката си в загадка дълго време.

Официалното им сватбено празненство ще бъде след броени седмици в София. Булката очевидно ще бъде бременна по време на огромното събитие, само че към момента няма да й проличава.

Натали Трифонова бе спрягана за държанка на Слави Трифонов, само че се оказа, че през цялото това време е имала любовни връзки с Аниете. Той играеше в "Левски " по времето, в което са се срещнали. Искарата посред им е пламнала в столичен куб.

За Натали се говореше, че е предходна и през леглото на Николай Бареков, когато работеше в ТВ7, само че до момента нищо такова не е било доказано. Синоптичката е измежду най-красивите лица на родния ефир и е обикновено за нея да се приказва какво ли не.

Очаква се русокоската и футболистът да заформят сантиментален меден месец, само че бременността малко скапва проектите. Може би ще би трябвало да не пътуват със аероплан, тъй като това е рисково за плода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР