Натали Трифонова до няколко месеца ще бъде аут от Би

...
Натали Трифонова до няколко месеца ще бъде аут от Би
Коментари Харесай

Уволняват Натали Трифонова?

Натали Трифонова до няколко месеца ще бъде навън от Би Ти Ви, издадоха хора от медиата, разбра HotArena.

Секси синоптичката била назначена по заменяне на колежката си Станислава Цалова , която е в майчинство. Титулярката обаче считала скоро да се връща на работа, което значи, че заместничката й ще би трябвало да си тръгне, писа „ Уикенд “.

Проблемът в Би Ти Ви бил, че от централата в чужбина отпускали единствено три места за синоптици . В момента това са Емил Чолаков, Христина Балинска и Натали. Последната обаче нямала непрекъснат щат. В деня, в който Станислава Цалова реши да приключи отпуска си по майчинство, заместничката й би трябвало да бъде уволнена .

За маркетинг шефовете в малкия екран това било огромен проблем, защото дългокраката русокоска е едно от най-любимите лица на феновете. Тя е измежду най-търсените звезди на медиата и за броени седмици след първата си поява на екран събра фенска маса, за която даже колежката й от Нова тв Никол Станкулова може единствено да мечтае. Въпреки това обаче мъчно ще се откри метод да я задържат на работа. 

Ако желаят Натали да остане, ще би трябвало да лобират за нея пред шефовете от чужбина, а тях не ги интересува кой е звезда и кой – не. Интересуват ги единствено голите числа. Ако са решили, че в малкия екран има бюджет единствено за трима синоптици, мъчно ще се съгласят на четвърти щат ”, считат хората в Би Ти Ви.

Според тях, с цел да остане дългокраката Натали, ще би трябвало да уволнят някой различен. Това обаче е съвсем невероятно. Станислава Цалова сигурно няма по какъв начин да бъде отстранена от работа освен тъй като е доста лоялна към малкия екран и си прави работата добре, само че и тъй като законът я пази като майка на дете под 3-годишна възраст. Емил Чолаков и Христина Балинска също нямало да си тръгнат , защото с нищо не са се провинили, с цел да ги уволнят. Единственият късмет бил някой да напусне по лично предпочитание. Това обаче било единствено в областта на фантазиите на застрашената от безработица Трифонова. 

Говори се, че екипът по прогнозата за времето в Би Ти Ви щял да бъде най-щастлив, в случай че и Цалова се върне на работа, и Трифонова остане. Това ще им подсигурява успокоение, защото със свития си щат, в случай че някой излее в отпуск, се постанова другите двама да работят без почивен ден, с цел да го покриват. Четвърти човек в екипа би решил този проблем. Въпросът е по какъв начин да убедят хората в чужбина, че има действителна потребност от него.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР