Настояваме зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов да подаде оставка заради

...
Настояваме зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов да подаде оставка заради
Коментари Харесай

Йончева: Настояваме Цветанов да напусне политиката!

Настояваме зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов да подаде оставка поради апартаментгейт, прикани лидерът на алената евролиста Елена Йончева на конференция на " Позитано " 20.

" Настояваме освен за оставките и на господин Цветан Цветанов, само че и за неговото овакантяване на българската политика ", бе безапелационна Йончева.

" Проблемът с жилищата на властта не е единствено в закупени жилища с цени няколко пъти по-ниски от пазарните. Преди няколко дни Българската стопанска камара излезе с информация, че 42% от признатите закони минават през задния вход. Самите закони минават през задния вход, т.е. те обслужват частни ползи, частни компании “, посочи на пред медиите Елена Йончева.

42% от законите минават през задния вход, акцентира на няколко пъти лидерът на алената евролиста.

Сигналите за корупция на две трети от българските политици не се проверяват, написа в отчет на Европейска комисия - какво мисли министър председателят за това, попита още тя.

Премиерът Бойко Борисов би трябвало да е наясно, че неговото ръководство е затънало в корупция от отчетите на Европейска комисия и Държавния департамент на Съединени американски щати, посочи тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР