Настояваме за незабавни оставки на зам.-кмета по финанси Иван Василев,

...
Настояваме за незабавни оставки на зам.-кмета по финанси Иван Василев,
Коментари Харесай

ГЕРБ–СДС настоява за незабавни оставки в СОС

Настояваме за незабавни оставки на зам.-кмета по финанси Иван Василев , зам-кмета по просвета Яна Генова и шефа на общинското дружество " Гробищни паркове " . Това обявиха пред публицисти от групата на ГЕРБ-СДС в Столичният общински съвет (СОС). 

За последните пет месеца екипът на кмета на София единствено по една от алинеите по Закона за публичните поръчки е заложил директно конкурсна процедура за над 1,5 млн. лв.. По наши данни брачната половинка на предходния министър на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков през тази седмица е наета за съветник в Столична община с контракт, подписан от зам.-кмета по финанси Иван Василев, сподели общинският консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

Георгиев попита кметът на София в течение ли е с обстоятелството, че компания, чийто притежател е брачната половинка на досегашния районен министър, е сключила контракт за консултантски услуги. Знаем единствено, че договорът е за над 10 000 лева, не знаем какъв е неговият предмет, добави още той. По думите му групата на ГЕРБ-СДС изрично се опълчва на практиката с парите на данъкоплатци да се зареждат висши партийни функционери и техните съпруги. Настояваме за незабавни дейности от кмета на София Васил Терзиев, добави Георгиев. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР