Настоящият отбор на Англия е по-добър от този, който достигна

...
Настоящият отбор на Англия е по-добър от този, който достигна
Коментари Харесай

Саутгейт: Спечелване на европейското не е по-лесно от триумф на световното

Настоящият тим на Англия е по-добър от този, който доближи до полуфиналите на международното състезание в Русия през предишното лято, само че това не значи, че спечелването на европейското състезание ще бъде по-лесно. Това съобщи мениджърът на " трите лъва " Гарет Саутгейт след края на квалификациите.

Англия завърши квалификационна битка за Евро 2020 с безапелационна победа с 4:0 над Косово като посетител и завоюва безапелационно група " А " с 21 точки и голова разлика 37:6.

" Бих споделил, че несъмнено сме доста по-напред по отношение на международното състезание в Русия, само че това се дължи на големите крачки, които направихме от края на международното до началото на тези квалификации. До началото на европейското би трябвало да създадем по този начин, че да вдигнем равнището си с толкоз, с колкото успяхме да го създадем в последната година. В момента спечелването на европейското състезание никога не е по-лесно от спечелването на международното. През предходната година всички полуфиналисти бяха от Европа, а към тях би трябвало да се прибавят тимове като Испания, Германия, Португалия и други, които вършат шампионата от най-високо равнище ", сподели Саутгейт.

During England’s National anthem, each Kosovo fan held up an England flag and a giant 'Welcome & Respect' banner behind the goal! A lot of respect goes out to Kosovo for this! Beautiful gesture! pic.twitter.com/MXVmVnWH58
— Footy Fooligans (@FootyFooIigans) November 17, 2019
Мениджърът похвали увереността на играчите в миналите квалификационни срещи и я дефинира като съществена причина за постигнатите седем победи в осем мача. " Отборът има религия в личните си сили. Може да видите увереността на играчите. Те влизат в мачовете без терзание, като знаят, че ще управляват топката и ще вкарват голове. "

Англия в никакъв случай не е печелила европейско състезание по футбол, като " трите лъва " имат единствено две участия на полуфинали - през 1968 и през 1996 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР